Sunteți un învingător în lupta cu kilogramele în plus sau un învins?

30 de modalități de separare a celor care au câștigat în lupta cu pierderea în greutate de cei care au pierdut.

Oamenii sănătoși și slabi și cei care au trecut printr-un proces de slăbire de succes au câteva caracteristici comune. Acești oameni pot fi considerați drept învingători în lupta cu kilogramele în plus. Pe de altă parte, persoanele care în mod constant nu reușesc să-și realizeze obiectivele de pierdere în greutate prezintă, de asemenea, similitudini. Comparația dintre aceste două grupuri produce un rezultat foarte util. Ce este nevoie pentru a vă alătura grupului de câștigători în lupta cu pierderea în greutate și ce trebuie să faceți pentru a evita să pierdeți? Cum puteți câștiga acest joc dificil și complicat de slăbit? Citiți mai departe pentru a afla.

Învingătorii în lupta cu pierderea în greutate

– Au obiective pentru rezultate pe termen lung și schimbări ale stilului de viață.
– Urmează un plan cu obiective și etape clare pentru pierderea în greutate.
– Efectuează sport și alte activități fizice.
– Sunt mai interesați de progres și nu încearcă să facă totul perfect.
– Nu sunt interesați de ce spune cântarul. Câștigătorii nu își măsoară greutatea în fiecare zi, ci își respectă planul. Nu le pasă de cifre, ci evaluează rezultatele reale.
– Se bucură de micile lor victorii și obțin motivație din lucrurile mărunte.
– Nu sunt obsedați de numărarea caloriilor. Știu câte calorii să mănânce pe zi, dar nu iau în calcul fiecare mușcătură. Sunt flexibili și știu că doar numerele nu promit rezultate.
– Nu cred în minuni. Sunt educați și informați cu privire la subiectele relevante vis-a-vis de pierderea în greutate/fitness și își folosesc cunoștințele și judecata cu privire la ceea ce este adevărat și ce nu.
– Nu respectă un program de dietă sau fitness deoarece a funcționat pentru un prieten, dar știu ce funcționează pentru ei.
– Consumă doza zilnică recomandată de fructe și legume. Au făcut pasul suplimentar pentru a adăuga fructe și legume în dieta lor zilnică.
– Încep ziua cu un mic dejun bun bogat în fibre și proteine și sărac în grăsimi și zahăr.
– Consideră obstacolele și problemele a fi oportunități de a învăța ceva nou și sunt întotdeauna gata să accepte noi provocări.
– Gândesc pozitiv. Se pot „vedea” în formă și fericiți și se bucură de călătorie până când ajung la destinație.
– Nu caută scuze, ci soluții. Ei nu spun „Voi începe o dietă de luni”, ci „voi trăi mai sănătos începând de acum”.
– Sunt dispuși să vorbească despre obiectivele lor cu prietenii și nu se tem să apeleze la sprijin profesional atunci când au nevoie.

Învinșii în lupta cu pierderea în greutate

– Încearcă să slăbească rapid pentru o ocazie și apoi dau totul uitării.
– Nu au un plan și nici nu știu ce vor să realizeze, vor să slăbească fără să se gândească la cum și când.

– Stau pe canapea uitându-se la televizor sau navigând pe Internet după acea pastilă minune care va topi grăsimea în câteva săptămâni fără efort.
– Nu consideră progresul ca pe niște victorii mici, dar sunt nemulțumiți în permanență, deoarece nu au corpul pe care și-l doresc.
– Sunt obsedați de cântar. Le pasă doar de cifre și nu de imaginea reală.
– Nu apreciază valoarea unei victorii mici și își pierd ușor motivația.
– Sunt obsedați de numărarea caloriilor. Au mereu un pix și o hârtie la îndemână, notând și calculând caloriile tot timpul. Ei cred că acesta este modul corect de a slăbi.
– Cad în capcanele de marketing ale companiilor care promovează produse și servicii pentru slăbit. Ei cred toate afirmațiile lor fără a fi educați despre modalități corecte și sănătoase de a deveni mai subțiri.
– Schimbă tot timpul programele de dietă și fitness. Încearcă să imite programul prietenilor lor, fără a încerca să afle ce funcționează mai bine pentru ei.
– Nu le place să mănânce fructe sau legume și nici măcar nu sunt dispuși să afle modalități ușoare de a le adăuga în dieta lor.
– Sar peste micul dejun sau beau doar cafea crezând că, dacă nu mănâncă nimic dimineața, economisesc calorii.
– Devin dezamăgiți când se confruntă cu o problemă și renunță. Nu acceptă provocări, dar caută întotdeauna soluții rapide.
– Nu cred în ei înșiși sau în abilitățile lor. Nu au încredere și sunt siguri că vor eșua.
– Au 1000 de scuze de ce nu pot începe o dietă, de ce nu pot merge la sală și de ce nu pot slăbi. Amână întotdeauna lucrurile pentru zilele viitoare de luni.
– Sunt timizi să vorbească despre eforturile lor de slăbire și sunt reticenți în a obține sprijin profesional.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *