Tânără bea apă la malul mării

Cum să vă construiți un corp de invidiat la plajă

Probabil că aproape fiecare femeie își dorește să aibă un corp de invidiat atunci când merge la plajă (și nu numai, evident). Cu toate acestea, nu este tocmai un obiectiv care poate fi realizat cu ușurință peste noapte.

Pentru cele mai bune rezultate, porniți operațiunea „Pregătită pentru plajă” când afară este încă frig și acordați-vă timp pentru a slăbi și a vă tonifia corpul într-un mod sănătos înainte de a-l lăsa să atingă nisipul de la mare.

10 sfaturi pentru a obține un corp perfect pentru plajă
Există milioane de diete și antrenamente cu soluții rapide, disponibile pe internet, care vă promit rezultate remarcabile în mai puțin de o lună, însă trebuie să le evitați pe cât posibil, deoarece pot încuraja rate nesănătoase de scădere în greutate sau eliminarea nutrienților vitali din dietă.

Când vă construiți corpul pentru vară, nu căutați doar o soluție rapidă pentru câteva luni. În schimb, încercați să adoptați practici sănătoase pe care le puteți menține pe tot parcursul anului, ceea ce înseamnă că sunteți întotdeauna gata de plajă și vă simțiți mai sănătoși și mai încrezători ca bonus.

 Mențineți corpul de plajă din vara trecută și pe timpul iernii

Este mult mai ușor să mențineți o greutate sănătoasă decât să slăbiți odată ce ați câștigat-o. Prin urmare, cel mai eficient mod de a fi gata pentru vară este să nu câștigați greutate suplimentară în timpul iernii.

Acest lucru înseamnă că va trebui să continuați să vă antrenați și să mâncați sănătos în lunile mai reci și poate că va trebui să vă adaptați dieta și planul de exerciții fizice pentru a se potrivi cu acest lucru, dar veți profita de beneficii la venirea verii, iar în plus vă veți simți mai sănătoși și mai energici în timpul iernii.

Dacă nu ați reușit să realizați acest lucru pentru vara următoare, nu intrați în panică, ci doar concentrați-vă pe a reveni în formă, iar ulterior pe a menține greutatea sănătoasă pentru anul viitor, mai degrabă decât doar pentru lunile de vară.

Mai multă mișcare fizică

Exercițiile fizice, fie că este vorba de antrenamente planificate sau de exerciții incidentale, cum ar fi utilizarea scărilor în locul liftului, ajută la arderea caloriilor și pierderea în greutate. Pe măsură ce vremea se încălzește, nu există nici o scuză pentru a nu ieși și a vă deplasa mai mult, deoarece există o mulțime de activități în aer liber care pot ajuta la arderea caloriilor, cum ar fi mersul cu bicicleta, mersul pe jos sau chiar jocuri precum tenisul.

Antrenamentele fizice cresc, de asemenea, masa musculară și vă tonifică corpul, ceea ce este evident de dorit atunci când purtați un costum de baie.

Consumați mai puține calorii

Puteți face abdomene după abdomene încercând să vă tonifiați corpul, dar realitatea este că, dacă nu mâncați mai puține calorii și nu vă reduceți masa grasă, probabil că nu veți vedea prea multe rezultate.

Feriți-vă de dietele extrem de scăzute în conținut caloric care oferă o scădere rapidă în greutate, deoarece acestea sunt probabil doar soluții pe termen scurt și pot fi chiar periculoase dacă anumiți nutrienți sunt restricționați.

Concentrați-vă, în schimb, pe o dietă sănătoasă echilibrată, cu toate grupele de alimente, dar reducându-vă caloriile cu aproximativ 500 până la 1000 pe zi pentru a pierde în greutate cu o rată sănătoasă de 1 până la 2 kilograme pe săptămână.

Evitați alimentele care produc balonare

Unele alimente tind să ne baloneze, ceea ce nu este tocmai de dorit atunci când vreți să aveți corpul perfect pentru plajă. Evitați alimentele bogate în sare, berea, băuturile carbogazoase și legumele sau leguminoasele care balonează, cum ar fi varza sau nautul, pentru a vă menține stomacul cât mai plat posibil.

O dietă bogată în fibre ajută și la reducerea balonării, dar amintiți-vă că poate fi necesar puțin timp pentru a vă obișnui cu o dietă mai bogată în fibre și pentru a bea multă apă pentru a evita constipația.

Tonifiere

Exercițiile de rezistență pentru tonifiere sunt o modalitate excelentă de a arăta mai bine într-un costum de baie. Încercați exerciții tradiționale, cum ar fi flotări, ridicarea greutăților sau genuflexiunile, sau optați pentru ceva nou, cum ar fi Pilates sau yoga, care pot produce niște rezultate excelente.

Alegeți costumul de baie potrivit

Nu toată lumea poate arăta ca un supermodel într-un costum de baie cu sfoară, deci este important să selectați un costum de baie care să vă flateze silueta. Atrageți atenția către punctele dumneavoastră avantajoase cu detalii și volane și evitați orice material prea strâns, care ar putea produce umflături inestetice.

Corpul fiecăruia este diferit, deci este firesc ca nu toată lumea să arate bine în anumite stiluri.

Stați drepți

O postură bună este una dintre cele mai bune modalități de a îmbunătăți modul în care arătați în costum de baie și, cel mai bine, nu necesită nici un fel de efort sau timp. Obișnuiți-vă să stați drepți, pentru a avea un aspect fizic mai subțire.

Consumați proteine

Proteinele tind să vă umple și să vă împiedice să mâncați în exces, așa că includeți puțină proteină slabă la fiecare masă pentru a vă ajuta să reduceți aportul total de calorii.

De asemenea, proteinele tind să fie mai puțin susceptibile de a provoca balonare decât carbohidrații, astfel încât reducerea relativă a carbohidraților și înlocuirea lor cu proteine poate fi o modalitate bună de a vă îmbunătăți aspectul fizic.

Beți mai multă apă

Apa vă umple în timp ce nu furnizează calorii și, de asemenea, face pielea să pară mult mai sănătoasă. Pielea hidratată este mai fermă și, în general, arată mult mai bine, ceea ce este important în mod special atunci când sunteți într-o vestimentație sumară, cum este costumul de baie.

Folosiți remedii rapide

Dacă v-ați gândit prea târziu că este necesar să renunțați la kilogramele în plus și nu mai aveți timp pentru a vă construi corpul perfect pentru plajă, nu intrați în panică. Începeți cu o alimentație sănătoasă și o rutină de antrenamente cât mai curând posibil, iar între timp puteți folosiți câteva mici trucuri pentru a vă îmbunătăți aspectul fizic.

Un bronz fals poate fi o modalitate excelentă de a obține un aspect mai sănătos și subțire, iar exfolierea și hidratarea produc o piele strălucitoare, care arată minunat într-un costum de baie.

Dacă totuși încă nu vă simțiți pregătiți să vă afișați corpul la plajă, vă puteți lua o rochie de plajă ori niște accesorii plasate strategic pentru a acoperi părțile pe care încă nu doriți să le expuneți.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *