Tânără își etalează silueta

Cum să slăbiți rapid în mod realist

Cel mai simplu mod de a slăbi rapid este destul de simplu. Nu mai mâncați. Da, poate sună puțin sarcastic, dar sincer, de ce trebuie să slăbiți rapid oricum?

De ce să slăbiți repede?

Pierderea în greutate durează cel puțin aceeași perioadă de timp care a fost necesară pentru creșterea în greutate. Așadar, îmi pare rău, nu există o soluție rapidă, mai ales o soluție rapidă și sănătoasă. Să nu mai mâncați nu este o opțiune și vă va face mai mult rău decât bine.

Problema este că nu vă privați corpul doar de calorii, ci și de substanțe nutritive importante, cum ar fi vitaminele și mineralele care nu conțin calorii, dar sunt cruciale pentru menținerea în parametrii normali a funcțiilor organismului.

În plus, având în vedere o pierdere rapidă în greutate, nu pierdeți atât de multă grăsime pe cât ați spera, ci mai degrabă apă și țesuturi corporale slabe. Pierderea grăsimii corporale este un proces complex și are nevoie de timp.

Cum să slăbiți rapid

Așadar, iată sugestiile în funcție de posibila situație actuală a dumneavoastră, care vă presează să slăbiți rapid:

Trebuie să slăbiți repede pentru că o rudă sau un prieten care nu v-a mai văzut de mult timp vine în vizită și vă doriți să arătați bine

Din păcate, acesta este momentul în care trebuie să recunoașteți că dieta și obiceiurile dumneavoastră de viață au scăpat de sub control. Întreabați-vă cum ați ajuns în punctul în care sunteți și care sunt prioritățile dumneavoastră în viață.

Dacă sunteți gata pentru o schimbare, dezvoltați o strategie sănătoasă pentru pierderea în greutate pe termen lung sau căutați ajutor profesional.

 Sunteți fotomodel sau alergător și vreți să scăpați de câteva kilograme înainte de ședința foto de mâine sau de cursă

S-ar putea să vă doriți să luați în considerare beneficiile unei proceduri de hidroterapie sau clismă. Această practică include un tub care este plasat în rect și care îndepărtează deșeurile cu apă, uneori amestecată cu alte substanțe.

Această terapie nu a fost inventată cu scopul de reducere a greutății corporale, ci ca un concept de detoxifiere și curățare. Persoanele care suferă de constipație pot beneficia și de hidroterapie. Cu toate acestea, aveți grijă să găsiți un terapeut care respectă codul etic.

Pierderea în greutate și promovarea unei stări generale de sănătate este rezoluția dumneavoastră de Anul Nou și aveți nevoie de rezultate rapide pentru a vă menține motivați

În acest caz, puteți încerca o detoxifiere cu suc …
Da, cu ajutorul unei detoxifieri cu suc puteți pierde în greutate. Numărul exact de kilograme pierdute va depinde de durata curei de detoxifiere. 5 kilograme în 5 zile sunt posibile. Cu toate acestea, dacă reveniți imediat după la vechile obiceiuri alimentare, veți recâștiga kilogramele pierdute (și poate câteva în plus) în cel mai scurt timp.

De asemenea, o detoxifiere se face în mod normal pentru a curăța corpul de toxine și alte deșeuri și nu pentru a pierde în greutate. Deci, aceasta nu este chiar o plimbare în parc. Corpul dumneavoastră și dumneavoastră ar trebui să fiți pregătiți pentru această eliberare bruscă de toxine care poate fi însoțită de simptome neplăcute, precum dureri de cap, greață, erupții cutanate, congestie nazală sau sinusală și constipație.

Dacă nu ați încercat niciodată o cură de detoxifiere cu suc, începeți cu o zi și vedeți dacă puteți suporta ideea de a nu mai mânca încă două zile.

… Sau/și o dietă cu conținut scăzut de carbohidrați.
Dacă încercați să slăbiți rapid, o dietă cu conținut scăzut de carbohidrați poate duce la pierderea a 5-10 kilograme, ceea ce se datorează în principal pierderii de apă și a depozitelor goale de glicogen. Fiecare moleculă de glicogen are în jur de patru ori greutatea sa în apă. Prin depozitarea glicogenului gol, corpul dumneavoastră stochează, prin urmare, mai puțină apă și este forțat să ardă grăsimi pentru a obține energie.

Dacă nu sunteți obișnuiți cu o dietă săracă în carbohidrați, va fi dificil să susțineți activitatea fizică la început. Cu toate acestea, scăderea în greutate va continua dacă implementați o strategie de reumplere a depozitelor de carbohidrați.

Dieta Paleo se bazează pe o idee similară. Deoarece nu sunt permise cereale sau zaharuri rafinate și artificiale în această dietă, se elimină o sursă uriașă de carbohidrați.

Urmează să fiți mireasă și gândul de a pierde câteva kilograme înainte de ziua cea mare sună ca un cadou frumos

Veți fi vedeta zilei, indiferent de numărul de kilograme. Nu vă risipiți energia acum în scopuri irelevante. Rezervați o vizită la spa și bucurați-vă de o împachetare completă. Unele împachetări susțin că pot elimina câțiva centimetri, în timp ce strâng și netezesc pielea.

De fapt, tocmai ați terminat căutările asidue pe internet în speranța că cineva a venit în cele din urmă cu o pastilă minune pentru a pierde rapid în greutate

Ne pare rău, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Știm. Este dezamăgitor. Este la fel și cu teleportarea. Ideea există de foarte mult timp, deci de ce este atât de greu să existe o formulă pentru asta? Probabil uneori trebuie doar să acceptăm lucrurile așa cum sunt. Dacă vrem să ajungem într-un punct anume, trebuie să depunem ceva efort pentru asta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *