Tânără lucrează la laptop de acasă

Cum să preveniți creșterea în greutate atunci când lucrați de acasă

Oamenii cred că lucrul de acasă este atât de distractiv. La urma urmei, putem dormi ceva mai mult dimineața, în loc să ne petrecem timpul în trafic. Nu trebuie să renunțăm la pijamale și nimănui nu îi pasă că pantalonii nu se potrivesc cu papucii de casă.

Întotdeauna ne putem stabili propria noastră listă de priorități zilnice, iar curierul ne găsește mereu acasă. Totul este perfect, inclusiv faptul că frigiderul este la câțiva metri distanță în orice moment.

Însă, deși totul sună minunat, este posibil să nu fie chiar așa. Este nevoie de destul de multă disciplină pentru a menține o productivitate ridicată și de și mai multă determinare pentru a ne ține departe de frigider și de tot ceea ce conține.

Creșterea în greutate poate fi inevitabilă atunci când lucrați de acasă

Creșterea în greutate poate fi inevitabilă atunci când lucrați de acasă. Pentru că uneori simțim că o vizită rapidă la frigider ne va declanșa puterea intelectuală. Sau ne va inspira celulele noastre cerebrale creative. Sau este pur și simplu vorba de carisma frigiderului în sine? Nici nu contează, pentru că indiferent de motiv, cel mai probabil vom vizita de destul de multe ori pe zi frigiderul.

Cum să preveniți creșterea în greutate atunci când lucrați de acasă
Iată, așadar, câteva sfaturi despre cum să faceți față tentației de a deschide în mod constant frigiderul pentru a mai gusta câte ceva și despre cum să preveniți creșterea în greutate atunci când lucrați de acasă.

Dacă creierul dumneavoastră are nevoie de un impuls, nu căutați ajutorul în frigider

Este posibil să existe momente când creierul dumneavoastră parcă a rămas blocat și lipsit de inspirație, iar pilotul automat vă duce pe negândite în bucătărie pentru o scurtă vizită la frigider.

Cu toate acestea, scurta plimbare până la bucătărie și mișcarea necesară a maxilarului pentru a mesteca mâncarea, îmbunătățesc fluxul de oxigen către creier. Datorită gravitației, sângele se adună în partea inferioară a corpului atunci când stăm jos pentru prea mult timp, ceea ce lasă creierul cu mai puțin sânge.

Pentru a vă impulsiona creierul să își adune gândurile și să se concentreze, fără a mânca ceva, ridicați-vă și mergeți puțin sau faceți ceva. Puteți șterge praful sau să duceți gunoiul. Puteți să vă jucați cu animalul dumneavoastră de companie sau să cântați și să dansați pe melodia dumneavoastră preferată.

Când vă întoarceți la birou, veți vedea că ați prins un imbold de energie, fără să mâncați inutil.

Când efectuați apeluri telefonice, fiți atenți la ceea ce faceți

Poate să vă surprindă, dar uneori, dacă sunteți prinși într-o discuție telefonică este foarte posibil să serviți tot felul de gustări pe care le aveți la îndemână, deoarece subconștientul preia conducerea, în timp ce dumneavoastră sunteți ocupați în mod activ cu altceva.

Deci ce puteți face? Aici poate deveni ușor dificilă situația. Puteți încerca să vă utilizați mâinile pentru alte activități care nu implică mâncare. Sau puteți lua notițe despre conversația telefonică. Cine știe, poate încercați chiar să puneți un detector de mișcare în jurul frigiderului.

Nu păstrați alimente tentante în frigider

Aceasta este probabil cea mai bună strategie de autocontrol. Dacă nu păstrați alimente tentante în frigider, nu aveți cum să le mâncați, fie conștient sau inconștient, deci, prin urmare, nu veți promova creșterea greutății corporale.

Nu țineți dulciuri sau chipsuri la vedere și în nici un caz în preajma biroului sau a locului în care obișnuiți să lucrați. Și, desigur, înlocuiți bombele calorice cu unele legume sănătoase cu conținut scăzut de calorii, cum ar fi țelina și morcovii. Această recomandare este universal valabilă în orice moment dat. Chiar și chipsurile crocante din alge marine sunt o idee bună în acest sens.

Stabiliți reguli clare cu privire la utilizarea frigiderului

Pentru a evita un consum alimentar excesiv total inutil, încercați să vă setați niște reguli și limite clare. Cel mai potrivit în acest context ar fi să vă stabiliți un plan de mese și gustări, de la care să încercați pe cât posibil să nu vă abateți.

Efectuați exerciții fizice dimineața

Efectuarea de exerciții fizice dimineața este dovedită empiric că poate furniza o mulțime de beneficii pentru sănătate. Reglează pofta de mâncare în timpul zilei. Oferă creierului dumneavoastră un impuls, astfel încât să vă puteți concentra mai bine în timpul zilei. Arde calorii. Vă va oferi un sentiment de realizare pe tot parcursul zilei. Ce poate fi mai bine de atât?

Nu trebuie să vă alăturați unui curs online de exerciții fizice. Doar apelați la un DVD cu antrenamente fizice sau la un site online specializat și urmați instrucțiunile.

 Antrenați-vă corpul în timp ce lucrați

Cu excepția cazului în care investiți într-un birou cu bandă de alergat, nu sunt foarte mari șanse să ardeți multe calorii în timp ce lucrați la birou. Dar totuși puteți strecura în rutină câteva exerciții fizice.

Scaunele de birou sunt excelente pentru cursele cu scaune de birou, dar numai dacă aveți un animal de companie care să reprezinte competiția.

Cu toate acestea, dacă stați jos pentru prea mult timp, durerile de spate pot apărea rapid, la fel și celulita.

Schimbați scaunul de birou cu un birou înalt la care să stați în picioare. Dacă nu vreți să investiți într-un asemenea birou, puteți încerca să găsiți o alternativă ieftină, dar eficientă. Puteți cumpăra o minge de fitness de dimensiuni mai mari, cu care puteți sări prin casă pentru a vă antrena picioarele și a ține plictiseala la distanță.

Luați pauze sau mergeți în afara casei să lucrați

Ultimul sfat este să vă reamintim că și creierul nostru merită niște pauze. Dacă simțiți că ați rămas blocați și lipsiți de orice fel de inspirație, ieșiți puțin afară să vă răcoriți. O schimbare de locație poate declanșa noi moduri de gândire.

Nu lăsați o listă de activități să vă streseze. Nu puteți forța inspirația. Odată ce ați eliberat presiunea, ideile vor veni mai ușor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *