19 secrete ale pierderii în greutate

Ce este un secret cu privire la pierderea în greutate? Cu siguranță nu este un produs miraculos sau o dietă super eficientă, ci lucruri mici, de zi cu zi, care pot face diferența în modul în care abordați pierderea în greutate. Sfaturile pe care le veți citi mai jos au fost scrise de oameni obișnuiți care au un stil de viață mai sănătos.

Unele dintre ele nici măcar nu sunt dovedite științific, dar au funcționat în alte cazuri, deci poate vor funcționa și pentru dumneavoastră.

După ce ați citit lista, vedeți care dintre aceste 19 de sfaturi le puteți încorpora în rutina dumneavoastră zilnică și reveniți ulterior pentru a împărtăși experiența cu ceilalți.

De fiecare dată când doriți o gustare, faceți următoarele:Atingeți-vă burta; nu ați avut deja suficiente gustări?

Spălați-vă pe dinti
Mestecați gumă (fără zahăr)
Beți un pahar de apă

Sărbătoriți-vă victoriile și învățați din greșeli

Poate că ați slăbit 1 kilogram în ultima lună în loc de 3, dar asta nu înseamnă că trebuie să fiți dezamăgiți. Orice kilogram pierdut este mai bun decât nimic, așa că mențineți-vă moralul ridicat și încercați să obțineți mai multe victorii.

Apa este bună, dar apa cu gheață este mai bună

Apa cu gheață vă poate ajuta să pierdeți mai multe calorii decât apa fără gheață. Pentru fiecare 3 litri veți pierde încă 70 de calorii prin consumul de apă cu gheață.

Nu vă mai cântăriți

Dacă atunci când vă cântăriți este un moment stresant, opriți-vă! Concentrați-vă asupra altor lucruri importante și cum să vă schimbați stilul de viață. Există modalități de a pierde în greutate fără a număra caloriile.

Mențineți-vă ocupați

Când suntem plictisiți și singuri, putem ajunge să mâncăm nu pentru că ne este foame, ci pentru că trebuie să facem ceva. Dacă vi se întâmplă asta, atunci încercați să vă distrageți atenția. Puteți să mergeți la o plimbare, să faceți curățenie în casă sau chiar să vă descoperiți un nou hobby care să vă mențină ocupați mai mult timp.

Cumpărați-vă un pedometru

Mulți oameni se distrează numărându-și pașii. Obțineți un pedometru și stabiliți câteva obiective pentru a merge mai mult în fiecare zi. Este ușor și se poate dovedi foarte eficient pe termen lung.

Schimbați-vă hainele

De fiecare dată când slăbiți un kilogram sau două, ieșiți în oraș și cumpărați-vă haine de dimensiuni mai mici. Luați în considerare banii suplimentari pe care îi veți cheltui ca recompensă și energie pentru a continua până la final.

Zumba!

Unul dintre motivele pentru care Zumba este un tip de antrenament atât de îndrăgit, este reprezentat de faptul că dansul vă menține motivați. Dacă vă place dansul și nu ați încercat Zumba, cu siguranță vă va plăcea.

Nu faceți azi ceva ce veți regreta mâine

Dacă vă încălcați dieta astăzi sau vă omiteți sesiunea de exerciții, veți regreta mâine. Protejați-vă sentimentele și faceți ceva astăzi care vă va face fericiți mâine.

Veți pierde numai atunci când renunțați, nu atunci când eșuați

Luați în considerare eșecurile ca parte a jocului, un eșec este punctul dumneavoastră de plecare pentru succes. Veți pierde jocul numai atunci când renunțați.

Variați aportul de calorii

Să presupunem că urmați o dietă de 1200 de calorii. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să mâncați 1200 de calorii în fiecare zi. Puteți merge la o sală de spinning și puteți mânca mai mult de 1200 de calorii pentru câteva zile și mai puțin de 1200 de calorii pentru restul zilelor. Important este să vă mențineți media săptămânală la 1200 de calorii.

Găsiți o gustare cu conținut scăzut de calorii care să vă placă

Există multe gustări sănătoase și cu conținut scăzut de calorii, așa că asigurați-vă că le găsiți pe cele care vă plac, cu care să vă umpleți dulapurile și să vă satisfaceți pofta. Nu trebuie să apelați mereu la gustări, dar pregătiți unele bune, pentru a evita alegerile rele, atunci când chiar aveți nevoie de o gustare.

Mâncați la micul dejun ca un rege, la prânz ca un prinț și la cină ca un copil

Distribuiți-vă caloriile între micul dejun, prânz și cină într-un raport de 60-40-20.

Mâncați când vă este foame și opriți-vă înainte de a fi plini

Mâncați la intervale predefinite și când vă este foame, dar nu așteptați până când sunteți plini să vă opriți din mâncat.

Cu cât exercițiile sunt mai intense, cu atât puteți arde mai multe calorii chiar și în repaus

Exercițiile de intensitate ridicată nu numai că sunt mai eficiente în timpul exercițiilor fizice, dar pot crește caloriile pe care corpul le arde la câteva ore după exerciții.

Mâncați întotdeauna o salată verde înainte de mesele principale

Acest lucru vă va domoli apetitul și vă va lăsa mai puțin spațiu în stomac.

Nu cumpărați articole afișate în fața dumneavoastra într-un magazin alimentar

Este un fapt că alimentele sănătoase nu sunt afișate în poziții proeminente în magazinele alimentare, așa că alegeți cu înțelepciune.

Alegeți substanțe nutritive și nu calorii

Nu confundați nutrienții cu caloriile. Nutrienții sunt necesari pentru corpul nostru, dar nu sunt calorii. Citiți eticheta alimentelor înainte de a cumpăra alimente.

Mâncați prânzul doar pentru unul și fructele pentru doi

Urmăriți porțiile de alimente și asigurați-vă că mâncați doar pentru o persoană. Când vine vorba de fructe și legume mâncați pentru doi!

Să facem din această pagină „pagina cu secrete finale”. Publicați propriile secrete de slăbire în comentariile de mai jos și ajutați alte persoane în călătoria lor către un stil de viață mai bun.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *