10 modalități ușoare de a arde 100 de calorii în 30 de minute sau mai puțin

Mulți oameni afirmă că nu au suficient timp pentru a face mișcare. Dar, nici măcar nu trebuie să alocați o oră pe zi pentru a face mișcare. Puteți arde cu ușurință o cantitate bună de calorii în 30 de minute sau mai puțin. Arderea caloriilor nu trebuie să fie nici măcar percepută ca o sarcină.

Vă puteți distra sau chiar face activități normale de zi cu zi pentru a arde calorii. Pentru a face totul mai distractiv, ar trebui să încercați să faceți ceva care vă place.

Caloriile pe care le ardeți se vor aduna

Dacă în prezent nu faceți exerciții fizice, puteți începe cu ceva mic și vă propuneți să ardeți chiar și doar 100 de calorii pe zi, ceea ce ar adăuga până la 700 de calorii pe săptămână, iar în 5 săptămâni, ar fi 3.500 de calorii, care este echivalentul unui kilogram.

Desigur, ar trebui să urmăriți ce mâncați pentru a vă asigura că nu mâncați caloriile pe care le ardeți. S-ar putea să nu pară foarte mult, dar kilogramele se vor aduna și este mai bine decât să nu faceți mișcare deloc.

De fiecare dată când vă mișcați, ardeți calorii. Ardeți calorii chiar și atunci când nu vă mișcați. Doar stând, o persoană de 70 de kilograme arde aproximativ 1,3 calorii pe minut, adică 39 de calorii în 30 de minute.

Cu cât intensitatea mișcărilor este mai mare, cu atât veți arde mai multe calorii. Deci, dacă efectuați un exercițiu la o intensitate mai mare, s-ar putea chiar să puteți arde 100 de calorii în doar 10 minute, ceea ce ar însemna că dacă ați face același exercițiu timp de 30 de minute, ați putea arde 300 de calorii.

Deci, ce puteți face pentru a arde 100 de calorii în 30 de minute sau mai puțin?

Jucați-vă baschet timp de 10 minute

Baschetul sau alte sporturi care necesită multă mișcare, sunt o modalitate excelentă de a arde calorii dacă este ceva ce vă place. Este mai distractiv. Nici măcar nu veți simți că faceți sport și timpul va trece imediat.

Dans aerob pentru puțin mai mult de 10 minute

Mulți oameni adoră să danseze. Există chiar și jocuri video cu dans pe care le puteți încerca. Acesta este un alt mod distractiv și ușor de a arde rapid calorii.

Alergați timp de 7 minute

Mulți oameni aleg alergatul ca și exercițiu, pentru că arde multe calorii într-un timp scurt.

Mergeți timp de 12 minute

Acest exercițiu este unul ușor, pretându-se pentru cei mai mulți oameni. Puteți chiar să faceți o plimbare în pauza de prânz la muncă sau, dacă aveți un câine, puteți să vă plimbați câinele și să faceți acest exercițiu pentru ziua respectivă. Este benefic și pentru dumneavoastră și câinele dumneavoastră.

Mergeți cu bicicleta timp de 14 minute

Majoritatea oamenilor știu să meargă cu bicicleta, deci dacă dețineți o bicicletă, acesta este un alt mod foarte ușor de a arde calorii. Puteți chiar să mergeți cu bicicleta până la magazin (dacă este suficient de aproape) în loc să conduceți.

Lucrați în grădină timp de 15 minute

S-ar putea să nu vă gândiți la grădinărit ca la ceva care ar arde calorii, dar cu toate săpăturile și pliviturile pe care le faceți, caloriile se adună.

Mergeți la schi timp de 10 minute

Schiatul este un exercițiu excelent și poate fi un sport de iarnă foarte distractiv dacă sunteți în vacanță sau trăiți în acel tip de climă.

Efectuați antrenamente cu greutăți timp de 12 minute

Antrenamentul cu greutăți ar trebui să fie inclus în regimul de fitness al tuturor. Poate arde calorii și construi mușchi în același timp.

Înotați timp de 10 minute

Înotul este un exercițiu excelent și nu este dificil pentru articulații, așa cum sunt unele exerciții cu greutăți. Pentru a arde această cantitate de calorii din înot, încercați să faceți crawl-ul frontal într-un ritm moderat.

Jucați-vă tenis timp de 13 minute

Acesta este un alt sport pe care îl puteți juca ca o modalitate distractivă de a arde calorii.

Exercițiile de mai sus se bazează pe o persoană de 80 de kilograme (caloriile arse pot varia în funcție de greutatea dumneavoastră). Poate doriți chiar să investiți într-un monitor de ritm cardiac pentru a vedea câte calorii ardeți atunci când faceți anumite activități.

De asemenea, puteți utiliza un contor de calorii și puteți afla mai multe modalități excelente de a arde 100 de calorii în 30 de minute sau mai puțin.

Acestea sunt doar câteva dintre exercițiile pe care le puteți face pentru a arde calorii într-un timp scurt, dar puteți face alte lucruri în viața de zi cu zi pentru a arde mai multe calorii într-o perioadă scurtă de timp.

Doar fiind mai activi în viața de zi cu zi, veți arde mai multe calorii. Puteți utiliza scările în loc de lift sau puteți parca mai departe de locul în care mergeți. Lucrurile mici se adună. Chiar și curățarea casei dumneavoastră va arde mai multe calorii.

Deci, indiferent de obiectivele dumneavoastră, indiferent dacă vreți să pierdeți în greutate sau pur și simplu să trăiți un stil de viață mai sănătos, nu trebuie să vă alocați mult timp pentru a adăuga exerciții fizice în rutina zilnică și poate fi chiar distractiv.

Asigurați-vă că ați citit și câte calorii aveți nevoie să reduceți ca să slăbiți pentru un ghid pas cu pas.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *