Tânără își înconjoară talia cu un metru de croitorie

Recenzii ale experților: Programul Marisa Peer pentru o greutate perfectă

„Perfect Weight Forever” este un program de slăbire care nu se concentrează pe ceea ce ar trebui sau nu ar trebui să mâncați. Spre deosebire de alte programe de slăbire, nu oferă o listă de alimente interzise sau o cantitate de calorii în care ar trebui să vă încadrați.

Ce este Programul pentru o greutate perfectă?

Acest program se concentrează pe întreruperea ciclului de a vă simți vinovați în legătură cu alegerile dumneavoastră alimentare, atunci când știți că ar trebui să faceți alegeri mai sănătoase. În loc să vă concentrați asupra mâncării, acest program vă poate ajuta să vă concentrați asupra cauzei principale a alegerilor dumneavoastră alimentare.

Cum puteți ajunge la problemele aflate la baza alegerilor dumneavoastră alimentare cu Programul pentru o greutate perfectă?

Marissa Peer, care este o celebră terapeută și o autoare foarte bine vândută, a dezvoltat acest program care se concentrează pe hipnoza motivațională. Rațiunea utilizării acestei metode este că aproximativ 90% din alegerile noastre, inclusiv ce să mâncăm, provin din subconștient.

Prin urmare, dacă reușiți să vă schimbați preferințele, acest lucru va duce la schimbarea comportamentului. Scopul programului în cauză este de a schimba modul în care reacționați la alimente, în loc să țineți mai mereu un plan de dietă cu conținut scăzut de calorii.

Programul pentru o greutate perfectă funcționează?

Există multe mărturii și povești de succes ale persoanelor care au înregistrat pierderi în greutate semnificative prin colaborarea cu Merissa Peer.

Acest program este destinat persoanelor care au încercat mai multe tipuri diferite de diete și programe de slăbit și care încă se luptă cu pierderea în greutate.

Dacă vă simțiți scăpați de sub control, programul este conceput pentru a vă ajuta să vă controlați din nou sentimentele și aportul de alimente.

Programul pentru greutatea perfectă este diferit.

Creatoarea acestui program, Marisa Peer, susține că poate funcționa pentru pierderea în greutate și că poate genera rezultatele rapide și de lungă durată.

Programul pentru greutatea perfectă poate funcționa pentru dumneavoastră?

Există unele cercetări care sugerează că programele hipnotice pot fi utile pentru pierderea în greutate, precum și pentru alte afecțiuni medicale. Scopul realizării acestui program sau a oricărui program nu este pierderea rapidă în greutate. În schimb, se dorește pregătirea pentru luarea de decizii sănătoase din perspectivă alimentară, pe termen lung.

Dacă ați încercat multe programe și diete diferite, ar putea fi utilă încorporarea unei anumite formă de hipnoză sau a altor elemente adiționale la modificările comportamentului cognitiv.

Cum poate ajuta hipnoza la scăderea în greutate?

Există povești de succes în cadrul programului pentru greutatea perfectă, dar există vreo cercetare care să susțină promsiunile emise? Deși nu există cercetări specifice cu privire la acest plan în mod special, există cercetări privind efectul hipnozei și al pierderii în greutate.

O metaanaliză a cercetat datele a 18 studii privind efectul terapiei cognitive comportamentale și al hipnozei asupra pierderii în greutate. Cercetătorii au descoperit că adăugarea hipnozei a îmbunătățit substanțial rezultatul în tratarea obezității.

Datele au arătat, de asemenea, că persoanele care au beneficiat de tratamente cu hipnoză au continuat să aibă succes în scăderea în greutate după încheierea tratamentului, sugerând că acesta avea beneficii pe termen lung pentru scăderea în greutate.

Hipnoza a fost utilizată ca tratament pentru tulburările de alimentație și renunțarea la fumat. Cu toate acestea, majoritatea datelor despre utilizarea hipnozei ca tratament pentru obezitate provin din anul 2000.

Un articol din 2014 sugerează că hipnoza poate ajuta la maximizarea eforturilor de slăbire și poate oferi beneficii suplimentare pentru diabetul de tip 1 și 2.

Mai departe, un studiu din 2017 sugerează chiar că hipnoza ar putea duce la evitarea procedurilor medicale de pierdere radicală în greutate. Studiul sugerează că două femei au reușit să atingă scăderea dorită în greutate cu ajutorul hipnozei, iar o femeie a reușit să evite intervenția chirurgicală pentru scăderea în greutate.

Cercetătorii sugerează că hipnoza este un mod viabil, neinvaziv, de a ajuta la tratarea obezității. Sunt necesare mai multe cercetări privind hipnoza și diferitele forme de terapie cu hipnoză.

Ar trebui să încercați Programul pentru o greutate perfectă?

Acest program adoptă o abordare diferită în ceea ce privește pierderea în greutate: se merge până la cauza problemei principale a relației nesănătoase cu alimentația.

Persoanele care au încercat mai multe diete de slăbit diferite în trecut și care au ajuns într-un ciclu yo-yo de urmare a dietelor, pot fi cele care prezintă cea mai mare probabilitate de a beneficia de un fel de terapie adjuvantă de hipnoză.

Unele cercetări susțin utilizarea hipnozei în tratamentul obezității, ca fiind o alternativă neinvazivă pentru pierderea în greutate. Acest program nu se concentrează pe urmarea unei diete cu conținut scăzut de calorii, simțindu-vă în mod constant într-o luptă cu ceea ce puteți consuma și ce nu, ca în cazul altor programe de slăbit.

Recomandarea noastră este să încercați programul și să vedeți pe cont propriu dacă va funcționa pentru dumneavoastră.

De ce nu au succes majoritatea programelor de slăbit?

Modalitățile prin care puteți pierde în greutate sunt numeroase: diferite diete, programe de slăbit, suplimente, proceduri medicale, planuri de exerciții fizice etc. Toate susțin că vă pot ajuta să slăbiți.

Cu toate acestea, mulți oameni pot încerca diferite modalități de a pierde în greutate, posibil cu un anumit grad de succes.

Din păcate, mulți oameni își redobândesc greutatea după oprirea unei anumite diete hipocalorice, a unui program de slăbire sau a unui supliment.

Dietele cu conținut scăzut de calorii sunt adesea soluția pentru pierderea în greutate. Cu toate acestea, unele cercetări sugerează că dietele cu conținut scăzut de calorii nu pot duce la pierderea în greutate pe termen lung.

Dietele sau restricționarea aportului de calorii pot crește nivelul hormonilor de stres, ceea ce face dificilă pierderea în greutate.

Deci, care este soluția pentru pierderea în greutate? Din păcate, nu există un același răspuns corect pentru toată lumea.

Datele provenite de la persoane care au slăbit cu succes sugerează că oamenii pot slăbi în moduri diferite; o singură abordare poate să nu fie cea mai bună pentru toată lumea.

Ceea ce este, de asemenea, cunoscut este că pierderea în greutate poate necesita mai mult decât o simplă evaluare a aportului caloric și a efectuării de exerciții fizice. Ceea ce nu abordează multe planuri de slăbire este cum poate fi dezvoltată o relație sănătoasă cu mâncarea, care să ia locul luptei constante cu ceea ce ar trebui consumat și ceea ce ar trebui evitat.

Concluzie

Perfect Weight Forever este un program de slăbire care nu se concentrează pe ceea ce ar trebui sau nu ar trebui să mâncați. Spre deosebire de alte programe de slăbire, nu oferă o listă de alimente interzise sau un nivel de calorii care nu poate fi depășit.

În schimb, acest program încearcă să ajungă la rădăcina problemei privind pierderea în greutate despre care mulți ani nu s-a vorbit: relația cu mâncarea.

Dacă aveți întrebări dacă ar trebui să încercați acest tip de abordare de slăbire, consultați echipa medicală. Ca și în cazul oricărei metode de scădere în greutate, aceasta poate să nu fie cea mai potrivită pentru toată lumea pentru scăderea în greutate pe termen lung.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *